uk-flag de-flag

stærk og pålidelig leverandør​

mere end 65 års erfaring​

stort udvalg af råstoffer​

AAA-rating​

De bedste digesten gemmer sig godt – men vi finder dem!

​Du har sikkert set et flot stendige mange gange uden at tænke nærmere over det. Men bag de flotte stendiger langs kirkegårde og flot renoverede ejendomme gemmer der sig både godt håndværk, byggetraditioner og sirlige processer. For hvad er en god digesten overhovedet?

Jo, det er først og fremmest en natursten, der har bevaret sine dekorative egenskaber. Derfor duer marksten ikke til stendiger og andre dekorative løsninger. Marksten er nemlig forvitrede i overfladen.


En god digesten er derfor en sten, der er gravet op fra undergrunden. Så er det vel en smal sag at skaffe gode digesten?


Det er det faktisk ikke. Og det er der flere grunde til:

For det første har den moderne teknologi i grusgravene gjort det svært at få digesten med op til overfladen. For i modsætning til i gamle dage, hvor man rent faktisk gravedegrus op af grusgravene, så sugerman i dag grus og sten op af grusgravene. Konsekvensen af denne teknologi er, at de tunge digesten ikke bliver suget med op. Derfor oplever køberne i dag, at det kan være svært at skaffe de gode digesten.


Derudover er efterspørgslen på digesten steget i de seneste år, da der for alvor er kommet gang i byggebranchen igen.

Derfor oplever vi, at den løbende adgang til de gode kvalitets-digesten er den væsentligste faktor 

for de kunder, der har dette behov.


Håndholdt indsamling af de bedste digesten

Hos E. Krag Råstoffer har vi gode kvalitets-digesten på lager. Uden flint og sorteret ud i specifikke størrelser. Helt op til kampesten på op til 2 tons, der blandt andet kan bruges til indbrudssikring og markering af indkørsler.


Men hvad der er endnu vigtigere: Vi ved vi, hvor vi kan finde de gode digesten. Vi benytter os blandt andet af et fintmasket, landsdækkende net af ”stenspejdere” blandt vores samarbejdspartnere. De ved lige præcis, hvor de pæneste og reneste digesten befinder sig. Og dem indsamler og sorterer de for os, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste digesten.


Hele vores proces med spotning, indsamling, sortering og levering af digesten er ”håndholdt”. De enkelte læs har været i menneskehænder hele vejen fra undergrund til slutkunde.

Vil du vide mere om digestens egenskaber og anvendelsesmuligheder? Og vores øvrige sortiment af sten, grus, kalk, granit og skærver?


bestil vores produktkatalog og få det tilsendt med posten. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 7463 0102


★★★★★​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook​​

​Firmainfo

E. Krag Råstoffer A/S
​CVR: 28099762

kontaktinfo

Telefon: 74 63 01 02

E-mail: mail@ekrag.com